Vakuová mikrodermabraze

Mikrokrystalická dermabraze byla využívána jen v lékařských ordinacích. Již několik let se zákroky provádějí i v salónech krásy a dosahuje neobyčejných výsledků.

Tato metoda nemá zásadní kontraindikace a je vhodná prakticky pro všechny typy pleti. Při jejím provádění není nutný žádný typ anestezie.

Jedná se o kombinaci velmi jemného mechanického obrušování pomocí speciálních sterilních mikrokrystalů nebo diamantových koncovek a současně blahodárného působení vakua. Efektem zákroku je očištění pleti a odstranění nedokonalostí, jizev, vrásek a pigmentových skvrn. V neposlední řadě je výrazně zkvalitněna průchodnost kůže pro další aplikované vyživující či povzbuzující přípravky. Působení vakua zlepšuje lymfatickou drenáž obličeje, což vede k potlačení ranních otoků, a také detoxikuje pokožku.

Ošetření pleti vakuovou mikrodermabrazí vede postupně k nové tvorbě elastinových a kolagenových vláken, pleť se omlazuje.

Pro dosažení celkové účinnosti metody doporučuji absolvovat 5 až 8 zákroků. Tato metoda ošetření se nejčastěji používá v oblasti obličeje, krku a dekoltu. Je velice účinná i při nežádoucí pigmentaci na hřbetu rukou.

Před zákrokem provádíme pohovor, při kterém zjišťujeme, zda klient netrpí srdeční chorobou, epilepsií, astmatem, nemocí jater, či jiným závažným onemocněním.

Zákrok se nikdy nesmí provádět na poraněné nebo podrážděné kůži ani na kůži s vyrážkou.

Pro náročnější zákaznice se po kúře vakuové mikrodermabraze může aplikovat kolagenová maska, která velice dobře prostoupí do hloubky pokožky. Po sérii zákroků je pleť již na pohled jasnější, hezčí a zdravější.

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava