Svatební líčení, účes.

Každá nevěsta se těší na svůj svatební den. Chce být ta nejkrásnější. A ono to jde. Stačí se svěřit do péče té správné vizážistky/kosmetičky/kadeřnice.

KRÁSNÁ ČISTÁ PLEŤ JE ZÁKLAD!

Začněte včas. Je důležité začít více pečovat o svou pleť alespoň tři měsíce před velkým dnem. Profesionální čištění pleti například ultrazvukem, odstraní z povrchu vaší tváře šupinky, zjemní a rozzáří obličej. Je nutné také upravit obočí. Kosmetička také poradí, jak pečovat a jakou kosmetiku používat tak, abyste ve svatební den zářila.

PRVNÍ ZKOUŠKA.

První zkouška svatebního make-upu a účesu je třeba také konzultovat tři měsíce před dnem D. Na zkoušce se navrhnou možné doplňky. Zvolí se to nejvhodnější líčení, které bude vypadat skvěle celý den. Stává se, že některé nevěsty se na první zkoušce při pohledu do zrcadla necítí , protože líčení může působit poměrně výrazně. To má své důvody. Tím prvním je objektiv a tím druhým odolnost make-upu. Tyto záležitosti se konzultují právě na první zkoušce. Je možné vyzkoušet také dvě varianty účesu, jimž dle potřeby může předcházet úprava barvy nebo nutnost nechat vlasy lehce dorůst nebo naopak.

KOLIK STOJÍ SVATEBÍ LÍČENÍ

Po první zkoušce se domluví podrobnosti , rezervuje se termín, místo, počet dalších účastníku na líčení. Při úhradě rezervační zálohy 1000,-Kč je termín váš. Záloha je odečtena z konečné částky a je nevratná. Další zkouška proběhne nejlépe týden nebo dva před svatbou. Finální líčení či účes proběhne přímo v salonu nebo na jiném domluveném místě.

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava