Sérum na řasy - tajemství mnoha hvězd novinka pro rok 2013

Přirozený způsob, jak získat PLNÉ, DLOUHÉ a SILNĚJŠÍ řasy a obočí. APHRO CELINA EYELASH revitalizuje a stimuluje růst řas a obočí. APHRO CELINA EYELASH není řasenka, která pouze vytváří iluzi plnějších řas. Jedná se o sérum, podporující přirozený růst řas. Řasy tak získávají nejen maximální OBJEM a DÉLKU, ale i TMAVŠÍ ODSTÍN.

Pro perfektní pohled

Aktivní kosmetická účinná látka přípravku APHRO CELINA EYELASH původně vznikla při výzkumu zeleného zákalu a byla dále vyvíjena pro použití v kosmetice. Tato látka stimuluje kořínky řas, prodlužuje růstovou fázi a zároveň oddaluje vypadávání řas.

APHRO CELINA EYELASH se nanáší jednou denně, přednostně večer, na čistou pokožku jako oční linky, a to na horní linii řas. Již po pouhých 4 až 6 týdnech budou řídké, slabé a krátké řasy viditelně DELŠÍ, PLNĚJŠÍ a SILNĚJŠÍ!

Výrobek je dermatologicky testován a obsahuje výhradně látky prokazatelně účinné a dobře snášenlivé. APHRO CELINA EYELASH neobsahuje barviva, aromatické ani konzervační látky (parabeny).

Použití

Sérum na řasy se v malém množství nanáší jednou denně, přednostně večer, na čistou pokožku jako oční linky na zavřená víčka, a to na horní linii řas. Pro použití na obě oči postačí množství, které ulpí na štětečku při jeho jednorázovém vytažení. Štěteček otřete o okraj tuby. APHRO CELINA EYELASH nanášejte pouze na suchou pokožku a nikoliv před opalováním nebo po něm. Dávejte prosím pozor na to, aby se sérum nedostalo do očí. Pokud se tak přesto stane, okamžitě oči vypláchněte vlažnou vodou.

Po aplikaci vyčkejte, až se sérum dokonale vstřebá a ošetřené partie očí oschnou. První výsledky uvidíte již po pouhých 4-6 týdnech. Po dosažení požadované délky řas sérum nanášejte už jen 2-3 x týdně, abyste tento efekt udrželi.

Při prvním použití možná pocítíte krátkodobé, lehké svědění nebo píchání. To může trvat 3-5 dní, než pokožka přestane na sérum citlivě reagovat. Pokud dojde k podráždění nebo zarudnutí kůže, okamžitě přestaňte přípravek používat.

Výrobek nepoužívejte, pokud víte, že trpíte alergií na některou z jeho složek. Nenanášejte na poraněnou pokožku. Nepoužívejte během těhotenství, kojení nebo chemoterapie. Uchovávejte mimo dosah dětí.

K prodeji v salonu Violka

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava