Scannery v kosmetice a medicíně

Terapeutické a kosmetické lasery procházejí již řadu let neustálým vývojem a zdokonalováním. Pokrok techniky umožňuje konstruovat lasery s takovými vlastnostmi, které by byly před několika málo lety nedosažitelné nebo nezaplatitelné.

Slovem optický scanner označujeme zpravidla zařízení, které pomocí zrcadla rozmítá světelný paprsek po ozařovaném povrchu.

Panoramatický scanner

Je sestaven z dvanácti vzájemně nezávislých zářičů, sestavených do myšleného oblouku. Jednotlivé paprsky tak dopadají na ozářenou plochu vždy přibližně kolmo, tedy s největší možnou účinností. Mikroprocesorem řízený pohonný mechanismus pak celým tímto vějířem laserů pohybuje tak, aby žádný z bodů ozařované plochy nebyl vynechán.

Účinky laseru

  • regenerační
  • protizánětlivé-léčení akné
  • protibolestivé
  • imunologické-zvyšuje imunitu (opary)

Ošetření scannerem Lasocare Panorama

Před ošetřením vmasírujeme gel (laser.maska ) který obsahuje hydrogenuhličitanové anionty. Laser působí biostimulačně, urychluje metabolizmus a regenerace pleti, hojení zánětlivých ložisek, snižuje svalové napětí, které bývá často příčinou vrásek, podporuje novostavbu cév a současně zvyšuje průtok krve v cévách.

Jedná se o unikátní metodu pročištění, regenerace a hydratace pleti. Dále se dá použít kolagen, který je aktivní látkou, působí na uvolnění a vyhlazení vrásek. Napnutí povadlé kůže je významné, zvyšuje se až o 75 procent hydratace pleti a zlepšuje celková struktura, udržuje se její pevnost a pružnost.

Laserové záření je nejušlechtilejší forma energie, v nám známe části vesmíru. Laser ošetření se provádí 1x2 za měsíc preventivně cca 6 až 10 minut. Při léčbě defektu (akné, jizvy) popřípadě vrásky dle doporučení kosmetičky. Laser můžeme aplikovat nejen na obličejovou část, ale také na dekolt, břicho, hýždě (celulita, strie), záda (akné).

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava