Permanentní make-up neboli dlouhodobé líčení

Nikdy není příliš pozdě na změnu. Díky permanentnímu make-upu /PM/si můžete po ránu připadat krásnější a bez práce s make-upem. Pohráváte si s myšlenkou, že byste si chtěly nechat vytetovat obočí do lepšího tvaru, než jaký vám nadělila sama příroda, nebo si opticky zvětšit oči, zvýraznit řasy pomocí očních linek? Také rty vypadají mnohem krásněji, když se obtáhnou konturou a vyplní rtěnkou.

To všechno si můžete nechat zvýraznit permanentním make-upem na několik let. Permanentní make-up není jen pro lenochy, kteří se nechtějí po ránu moc upravovat. Zachraňuje také psychiku a zvadlé sebevědomí. PM není klasické tetování. Jedná se o jemné zvýraznění pomocí pigmentace pokožky.

Nejžádanější je permanent obočí metodou vláskování nebo stínování/pudrování/. Vláskování znamená vtetování jemných vlásků do vašeho obočí. Stínování zase pak představuje jako by zapudrování vašeho obočí.

Také oční linky horní i spodní vypadají nádherně. Nejpřirozeněji a úžasně se vyjímá linka mezi řasami.

Kontura rtů nebo vyplnění celých rtů jemnou barvou, kterou vybereme právě pro vás.

JAK dlouho PM vydrží?

Výdrž PM závisí od použití metody a typu kůže klienta a pohybuje se od 2 až 5 let. Postupně slábne , ale je možné barvu kdykoliv ztmavit. Sice se metoda nazývá permanentní, ale do konce života nevydrží. To je ovšem dobře, protože váš obličej i kůže a módní trendy se mění.

Hodí se PM pro vás?

Doporučuji ženám, které chtějí být stále upravené. Ženám, které rády sportují, navštěvují bazény a sauny. Ženám, které chtějí zvýraznit a zdokonalit svou vizáž.

Pro koho PM není?

Pozor , pokud kojíte, jste těhotná, trpíte opary nebo máte lupenku, seboroickou dermatitidu. Vám musí být permanentní make-up odepřen.

\ Tento článek pro vás připravila Veronika poskytovatelka služeb v oblasti PMU, diplomovaná zdravotní sestra, vizážistka, majitelka salonu Violka s 25 letou praxí v oboru.

\ Budu se na vás těšit v našem salonu Violka

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava