Ošetření vlasů keratinem

Keratin je čistý přírodní produkt. Je to nechemický přípravek obsahující keratin určený k regeneraci a tvarování vlasů, primárně k dlouhodobému narovnávání vlasů.

Molekuly keratinu pronikají zažehlováním do vnitřní složky vlasu a opravují jeho poškození. Výsledky jsou zjevné ihned po aplikaci.

Chcete vědět co je vlastně keratin? Keratin, jinak též rohovina je stavební bílkovina řazená mezi skleroproteiny. Je nerozpustný ve vodě, má vláknitou strukturu a je základní stavební složkou vlasů, chlupů a nehtů. Jeho dodáním vlasy účinně zregeneruje a to tak, že účinek je vidět okamžitě po aplikaci a vydrží několik měsíců.

Keratin lze aplikovat u všech typů vlasů. Největší efekt lze samozřejmě vidět na hodně zničených vlasech. Výhody keratinu ocení především klienti s vlnitými a nepoddajnými vlasy, ti co mají vlasy poškozené odbarvováním, melírováním, barvením a především velmi častým žehlením.

Jeho výsledek je skvělý, protože pomáhá nejen vyhladit vlasy, ale také přináší lesk a hebkost.

Keratin Shot vyplňuje vlasy keratinem, což má za následek jejich větší váhu, vlasy se nevlní a nekrkatí. Jsou lesklé a ozdravené, regenerované.

Po aplikaci bychom neměli vlasy po dobu tří dnů vůbec namáčet, nepoužívat žádné přípravky na vlasy jako styling,ozdoby, sponky a gumičky.

První umytí se doporučuje až čtvrtý den po aplikaci. Je vhodné pro dlouhodobější efekt používat keratin šampon a masku, která je určena přímo po aplikaci keratinu.

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava