Náročná pleť

Kdybychom měli věřit reklamě, pak by jediné přijatelné období našeho života bylo mládí. Ale krása a vitalita přece nejsou jen výsadou mladé generace. Je na každé ženě, jak se dokáže udržovat.

Náročná pleť neznamená pro ženu jen více péče kvalitní kosmetikou, ale také profesionální ošetření pleti v kosmetickém salonu.

Se stoupajícím věkem se zpomaluje proces buněčného dělení. Kůže se již neobnovuje tak rychle, proto je její svrchní vrstva silnější. Následkem toho je starší kůže sušší, než ta mladší. Také vlivem hormonálních změn a snížené tvorby estrogenu ztrácí kůže svou pružnost.

Kdybychom měli věřit reklamě, pak by jediné přijatelné období našeho života bylo mládí. Ale krása a vitalita přece nejsou jen výsadou mladé generace. Je na každé ženě, jak se dokáže udržovat. Zdravý způsob života a patřičná péče umožní ženu zachovat krásnou i ve starším věku. Včasná kosmetická péče a uvědomělý přístup ke zdravé životosprávě se vyplatí.

Každá žena by také měla vědět, jaké kosmetické přípravky potřebuje náročná pleť. Bezesporu k nim patří hydratační látky (hydratační krémy), látky zachycující volné radikály (antioxidanty), látky aktivující obnovu buněk (enzymatické noční krémy) a látky omezující odbourávání elastanu a kolagenu (krémy s obsahem kolagenu, masky pro náročnou pleť, masáž).

Relaxační masáž, aplikace vitamínů a látek povzbuzujících obnovu buněk, přípravky zlepšující pružnost a elasticitu kůže obličeje, poradenství a další služby Vám rádi poskytneme v našem kosmetickém salonu Violka v Opavě.

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava