Lasocare

Dovolte, abych vám představila přístroj LASOCARE. Tento přístroj umožňuje jako první na světě aplikovat laserem gel obsahující laktoferrin a laktoperoxidázu. Oba enzymy se vyskytují vždy společně v kravském mléce.

Medicína zná jejich blahodárné účinky na zanícenou sliznici a při léčbě popálené kůže. Při návštěvě kosmetického salonu Violka si můžete účinky tohoto gelu společně s Laserem dopřát. Kosmetička vám ráda poradí, kolik laserového ošetření vaše pleť potřebuje.

Pleť nejprve vyčistíme v kosmetickém saloně běžným způsobem.Na odmaštěnou pleť naneseme tenký film gelu, důkladně vmasírujeme a bezprostředně poté jej aktivujeme laserem. Doba osvitu laserem se pohybuje od 10 do 15 minut. Od tohoto okamžiku je nutno dodávat pleti pravidelně gel v rámci večerní péče o pleť.

Klientka si tubičku gelu o obsahu 12,5 ml zakoupí. Toto množství postačí na 20 až 25 aplikací. Po spotřebování gelu je regenerační a čistící kúra ukončena.

Po konzultaci s kosmetičku se klientka domluví na pravidelných návštěvách 2x až 3x týdně na aktivaci laserem podle stavu pleti.

Nejdůležitější účinky ošetření pleti metodou Lasocere: v první fázi dochází k vydatnému a velmi přesně cílenému prokysličení buněčných struktur v hloubce pokožky, a tím účinnému omlazení pleti. Drobné vrásky jsou vyhlazeny, pleť je jemně vypnutá. V druhé fázi je přirozená ochrana pleti postupně dlouhodobě zbavena bakterií jak na povrchu, tak i v hloubce pórů.

Aplikace metodou Lasocare je vhodná u klientů se sklonem k tvorbě vrásek, aknózní, nečisté pleti a v neposlední řadě pro unavenou pleť. První výsledky lze pozorovat už po první aplikaci v kosmetickém salonu, ale nejtrvalejších výsledků lze dosáhnout dlouhodobým pravidelným používáním.

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava