Krása jako životní dílo

Tak krátce a tak působivě lze shrnout úspěšnou práci týmu salonu Violka, který již více než 20 let pod vedením Veronika Beinhauerové pracuje ve službách krásy.

Všechny ženy, které se rády nechají hýčkat, milují relaxaci, odpočinek a v neposlední řadě chtějí být krásné, moderní a spokojené.

Profesionálním přístupem a individuální péčí se neustále snažíme nabízet nové metody ošetření nejen pleti, ale také těla, vlasů, rukou a nohou.

Pomocí kosmetických přístrojů jako je ultrazvuková špachtle, mikrodermobraze, laser, epilační jehla a myolifting, Jeet Plasma Lift vyhovíme i těm nejvyšším nárokům.

Pracujeme se značkovou kosmetikou Alcina a naším cílem je nejen ošetření přímo v kosmetickém saloně, ale i poradenství v péči v běžném domácím prostředí.

Ženy, které touží po oživujícím uvolnění pro tělo i mysl, se k nám rády vracejí na blahodárné masáže s intenzivní péči s něžnou vůní. Hlubokorelaxační masáže s vůní exotických olejů nebo čokolády, medu vytvářejí nezapomenutelný wellness-zážitek.Svět zážitků je spojen také s teplem, které nám poskytnou masáže horkými mušlemi, lávovými kameny, stírání oleje horkými ručníky.

Tyto možnosti ošetření využíváme také v ošetření pleti. Neznám ženu, která by v chladném mrazivém počasí nepřivítala při relaxaci pocit tepla. Proto jsme do našeho ošetření zařadili masáž s přiložením horkých lávových kamenů, přikládání teplých ručníků a prohřátí soluxem.

Po dokonalé péči o pleť je důležitý i dokonalý make-up. Líčením zvýrazníme vaši individuální krásu. Profitujeme přirozené líčení, které vytváří elementární základ pro bezvadnou barvu pokožky. Hlavní dojem vytváří výrazné oči - od jemných stínů až po vášnivě večerní líčení.

Své služby a dlouholetou praxi v líčení a v péči o pleť (se zdravotním vzděláním) jsme rozšířili o permanentní make-up. Klademe důraz na přirozenost, proto volíme konzultaci se zákazníkem a poté společně vybereme tu nejvhodnější barvu. Ta musí zdůraznit přirozenou krásu.

Náš salon Violka zařadil do svých služeb také celkovou proměnu. Máme mnoho zákaznic, kterým jsme tak trochu splnili sen. Nový střih,barva vlasů, líčení a poradenství pomohlo nejedné ženě odcházet se zářivým úsměvem po několika příjemně strávených hodinách s námi.

Pro své zákaznice každoročně pořádáme DEN PRO ŽENY. Ženy zahrneme informacemi z oblasti kosmetiky, módy a péči o sama sebe. Pohovoříme o našich službách, o možnosti zdokonalování, vyslechneme dotazy a přání našich věrných zákaznic. Každá odchází krásně nalíčená a doufáme, že i příjemně naladěná s malým dárečkem. V den akce jsme umožníme slevu na prodejní přípravky. Největším úspěchem pro nás je úsměv a spokojenost našich zákaznic.

Máme pro vás tip na krásný dárek ve formě dárkového poukazu na naše služby.

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava