Kouzlo masáže

Masáž není jednorázová záležitost. Může sice poskytnout aktuální úlevu od bolesti nebo uvolnit od napětí i stresu, ale pokud na ni nedocházíte pravidelně, neodstraní příčinu obtíží.

Pokud se rozhodujete, kterou z masáží zvolit a nemáte aktuální pohybový problém, vyzkoušejte například masáže celého těla. Trvají déle a jsou celkově jemnější, uvolní vás a nejlépe odhalí, kde jsou slabá místa vaší svalové struktury, kde to bolí. Teprve když se naučíte během masáže uvolnit a relaxovat, pak přistupte k cíleným masážím těch partií, které to nejvíce potřebují.

Po tisíciletí se k uzdravování člověka používá dotek ve formě masáží. Masáž je zřejmě nejstarší a nejjednodušší způsob léčby. Příliš často se ostýcháme dotknout jeden druhého. Právě dotek má velice příznivé účinky.Masáž zlepšuje duševní rozpoložení klienta a uspíší jeho uzdravení. Masáž může být ve svém účinku stimulující, uklidňující, nebo léčebná-podle toho kdo ji provádí.

Může nás připravit na sportovní výkony nebo nás vede k relaxaci. Často uvolňuje psychické napětí, zmírní bolesti hlavy, uvolní křečovité stažení a rozbolavěné svaly.

Existuje mnoho různých masážních technik jako např.: relaxační masáž, shiatsu, čínská tlaková masáž, lymfatická, bodová.

Kosmetickou masáž vám provede kosmetička například Nativním krémem a aplikuje nejlépe pod masáž koenzym Q10 a vitamín E. Kůže je po takové masáži uvolněná, vyhlazená. Na přání klienta, může být provedena jemná mikromasáž očního okolí. Každá masáž je vždy originálním dílem terapeuta který ji provádí, protože každý má jiný rukopis, i když se učil masírovat ve stejné škole jako jiní.

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava