JETT PLASMA LIFT - kosmetický přístroj

Jett Plasma Lift je kosmetický přístroj vyvinut a vyráběn v České republice. Za použití jiskrového výboje dochází k redukci vrásek a akné, vyhlazování a zpevnění pokožky a také k odstranění rozšířených žilek. Lze ho také úspěšně použít pro bělení pokožky.

Před ošetřením připravíme pokožku jemným peelingem. Naneseme na pokožku ultrazvukový gel. Začínáme pracovat na dekoltu. Klientka drží v ruce elektrodu. Největším aplikátorem pracuje kosmetička na dekoltu a pokračuje dále na krku a obličeji. Pak odstraní ultrazvukový gel a dále pracuje ve vráskách. Vymění aplikátor za menší, nanese liftvital sérum a pomalu pracuje ve vráskách na obličeji. Především v oblasti kolem oči, rtů. Klientka může cítiti mírné teplo, brnění v místě aplikace.Ošetření trvá 50 minut. Doporučujeme alespoň 3 ošetření.

Přístroj využívá technologii plasmy.Generuje její tok a ten působí na tkáň. Tyto jiskrové toky umožní na tkání její obnovu, zpevnění, pružnost, odolnost a obranyschopnost. Každá buňka má na své membráně membránový potenciál. Na vnitřní je záporný náboj a na vnější je náboj kladný. Stárnutím pokožky dochází k nerovnoměrnému rozdělení ele. náboje podél buň. membrány a tím pádem ke změně napětí membrány. Jiskrový výboj dokáže přimět jednotlivé typy kationtů ke změně pozice, průchod membránou. Elektrické napětí buň. membrány vzroste a membrána se napne. Tím pádem se vypíná pokožka a tento proces je viditelný pouhým okem a je okamžitý. Ošetření se doporučuje opakovat a vypnutí přetrvá více než 6 měsíců.

Kontraindikace : kardiostimulátor, jiný implantovaný ele. přístroj, epilepsie, přítomnost kovových náhrad v místě aplikace, akutní zánět, onkologické onemocnění

Napsala a připravila pro Vás Veronika a na další dotazy ráda odpoví.

e-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava