Dopřejte si chvíle klidu

Uvolnit se a odpočinout si je pro každého člověka velice důležité. Stres, nervozita a neklid může naše tělo nemilostně zasáhnout. Poškozuje nervy, redukuje zásoby vitamínů a minerálních látek, oslabuje imunitu. Můžeme se také dostat do stavu tzv. „depky“ následuje pocit smutku, neschopnosti, osamělosti.

Existuje řešení, které můžeme radikálně ovlivnit. Poměr stresu a uvolnění by měl být po celý rok vyvážený. Přes den si dělejte v práci malé přestávky a o víkendu se snažte dostat tělo i duši do rovnováhy: odpočívejte, sportujte, bavte se. Můžete samozřejmě také všechno hodit za hlavu a lehnout si s dobrou knihou na gauč.

Báječnou metodou je osvěžující a posilující koupel ve vaně. Pro tuto koupel si připravte: směs stejných dílů dobromyslu, bazalky a levandule, dobře promíchejte a rozdělte na tři díly. Jeden díl nasypte do čistého plátěného sáčku a vložte do nádoby s litrem vařící vody, 15 minut směs vyluhujte a nalijte do teplé koupele. V takto připravené lázni setrvejte v klidu cca 15 minut, potom se osušte a dalších dvacet minut vleže odpočívejte.

Večer si také můžete zpříjemnit vonící svící nebo kouřovou tyčinkou. Miniaturní molekuly vůní se dostávají přes nos do limbického systému, kde se tvoří naše nálada. Vanilka zesiluje požitek z něžností, rozmarýn povzbuzuje, levandule snižuje krevní tlak a přináší uvolnění. Takový odpočinek nám dodá sílu života, naše pleť bude zářit krásou bez vrásek a únavy.

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava