Chcete zdokonalit Vaše oči?

Proto bych Vám ráda představila metodu, která zvýrazní a zkrášlí Vaše řasy bez každodenního nanášení řasenky. Tato metoda se jmenuje „trvalá na řasy“. Speciální metodou nalepíme řasy na natáčky různého tvaru podle délky a hustoty řas.

Existuje-li jediné líčidlo, které by si většina žen vzala na opuštěný ostrov, pak by to byla určitě řasenka. Představuje neocenitelný způsob jak zkrášlit řasy, zejména jsou-li světlé. Voděodolná řasenka má navíc tu přednost, že přečká bez úhony i slzy. Vodou smývatelná řasenka se zase snadněji odstraňuje. Důležitější však než druh řasenky je, aby barva byla čerstvá. Také vzdálenost a uspořádaní štětinek, tvar kartáčku hraje svou roli. Štětinky nesmí být příliš husté ani krátké, jinak se barva hrudkuje a slepuje řasy. Je mnoho žen, které dráždí jakákoliv řasenka. Oči zarudnou, otékají, jsou unavené.

Proto bych Vám ráda představila metodu, která zvýrazní a zkrášlí Vaše řasy bez každodenního nanášení řasenky. Tato metoda se jmenuje „trvalá na řasy“. Speciální metodou nalepíme řasy na natáčky různého tvaru podle délky a hustoty řas. Na řasy štětečkem naneseme trvalou a 15 minut necháme pod zábalem působit. Po 15 minutách naneseme ustalovač a nakonec řasy nabarvíme. Takto upravené řasy Vám vydrží až 3 měsíce. Při častých zánětech spojivek, přecitlivělosti na barvu a ekzémech v okolí očí není bohužel vhodné ani barvení, ani tato výše popsaná trvalá na řasy.

Osobní poradenství a další informace Vám poskytnou kosmetičky salonu Violka.

Kosmetika, Solárium, Masáže

Veronika Beinhauerová (provozovatel)

IČ: 661 69 542 kontakt: 606 521 110

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

objednávky :

Mob.: 724 190 924

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

E-mail: violka.kosmetik@seznam.cz

Kadeřnictví

Dalibor Beinhauer (provozovatel)

IČ: 755 66 095

Sídlo: Kajlovec 2, Hradec nad Moravicí, 747 41

Provozovna: Čapkova 10 ,Opava

Martina (kadeřník)

objednávky:

on-line rezervace:salonviolka.snippet.myfox.cz

Mob.: 724 190 924

Pedikura, Manikura

Bronislava Braunšová (provozovatel)

objednávky:

Mob.: 721 785 369

IČ: 733 08 773

Provozovna: Čapkova 10, Opava